22 apr

Wij gaan verhuizen!

 

Na een druk 2016 hebben we begin 2017 besloten om samen met onze grootste klant, TB Shops, te verhuizen naar een groter pand op de Boomsesteenweg te Schelle. In de loop van de maand mei trekken we met het hele team naar het voormalige bedrijfspand van Touring Glass op de A12, tegenover San Marco Village.

Niet alleen zal dit ons mogelijk maken om verder te groeien, maar de communicatie met de mensen van TB Shops, BMT Retail en Hi-Lo-Yo zal ook heel wat organisatorische verbetering met zich mee brengen.

Een klein voorsmaakje van het pand kan je hieronder vinden.

Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle

Het juiste adres: Boomsesteenweg 10, 2627 Schelle.

30 apr

Enkel updates vanuit Edegem…

 

nieuws van InboundDe laatste maanden is deze blog net iets minder goed up to date gehouden dan gepland. Zoals zo vaak in webbureaus is de eigen website in superdrukke periodes al snel iets wat op de achtergrond verdwijnt. Hoewel onze focus natuurlijk op de websites en webprojecten van onze klanten liggen is het natuurlijk ook aan ons om het goede voorbeeld te geven…

Bij deze dus: een kleine update van enkele projecten waar we mee bezig zijn of die recent zijn afgerond.

20 mrt

Bevindingen van stagair Jordi

  • Jordi
  • geen commentaren
 

Op 2 februari 2015 ben ik mijn stage begonnen bij Inbound. Mijn skills op gebied van coderen waren eerder beperkt. Daarom had ik voor Inbound gekozen en niet voor bijvoorbeeld een reclamebureau, waar ik veel werk zou kunnen verrichten maar weinig zou bijleren. Bij Inbound heb ik veel bijgeleerd over de werkelijke workflow van web developing. Ik heb projecten van start tot finish kunnen volgen. Bij Inbound heb ik een idee zien evolueren tot een website en of zelfs een volledig platform. De 2 developers Frederik & Laurent hebben me geleerd gestructureerd te werken. Ze hebben me ook enkele handige tools geleerd waardoor ik dingen sneller en makkelijker kan doen. Bert (CEO) is een echte motivator, hij is heel erg begaan met zijn personeel en is een harde werker. Bert zorgt er ook voor dat de sfeer op kantoor goed zit. Dit doet hij door bijvoorbeeld elke middag een partijtje Uno te spelen. De sfeer bij Inbound is hierdoor goed en er is op kantoor plaatst voor een grapje en een spelletje.

Wat ik onthoud van mijn stage bij Inbound is dat een goede sfeer op kantoor ervoor zorgt dat het personeel graag komt werken en dus ook beter zal presteren. Wat ik voor mezelf onthoud kan ik hier niet allemaal neerschrijven want dan maak ik deze post te lang. Ik heb enorm veel bijgeleerd op verscheidene vlakken en dat ik dit voor de rest van mijn nog jonge carrière graag meenemen.

Op www.JordiWydooghe.be kan je alleszins wat meer informatie vinden over de projecten die ik mee voor mijn rekening nam tijdens mijn stage.

08 aug

Ons kantoor, nu makkelijk te vinden!

 

In januari begonnen we hier met het Inbound-project, en na een rustige start zijn we echt in volle vaart aan het werken voor een hele hoop Belgische klanten. Goed nieuws, natuurlijk, en dat wil zeggen dat we ook wel eens een klant op bezoek krijgen op kantoor. Waar we tot voor kort in een anoniem huis op de Prins Boudewijnlaan in Edegem zaten, is datzelfde gebouw sinds deze week een pak minder anoniem geworden.

Na een tip van onze vrienden van Mac21 kwamen we bij Total Concept terecht die de plaatsing van onze reclamezuil en de belettering op onze gevel op zich namen. Het eindresultaat kan je hieronder zien:

kantoor Inbound

Vinden jullie het een beetje geslaagd?

05 mrt

De tien geboden van goede internet content

 

Schrijven voor het internet is niet evident. Er komt meer bij kijken dan zomaar wat woorden op papier. Wanneer aan ons wordt gevraagd om content te versieren voor CONTENTeen website, welk onderwerp dan ook, maken wij er serieus werk van. Een tekst gaat bij ons niet buiten zonder dat die voldoet aan de tien geboden – wijselijk opgesteld door mezelf om een soort best-practice-checklist-voor-teksten te hebben. “A girl has got to have her standards,” zegt een bekende filmquote.

1. Research

Ik ben geen wandelende encyclopedie – was het maar zo, geen enkele quiz zou voor mij meer veilig zijn! Een onderwerp vereist soms dus werkelijk wat research. Daar kruipt om eerlijk te zijn vaak ook het meeste van de tijd in. Maar zonder diepgaande research, geen degelijke tekst.

2. Spelling

Het spreekt voor zich dat een tekst niet moet bol staan van de spelfouten. (Het is inderdaad “spelfouten” trouwens, en niet “spellingfouten”, of een versie met tussen-s. En “tussen-s” schrijf je inderdaad met een koppelteken. Je begrijpt hier ongetwijfeld mijn punt wel.)

08 jan

Inbound gaat van start

 

Nieuwe bezems keren goed, zegt het gezegde, en dus hoe het nieuwe jaar beter te starten dan met een nieuw project? Er werd bij ons al een tijdje gebroed op Inbound, en eind 2012 is al stevig wat voorbereidend werk verricht, maar nu zijn we er helemaal klaar voor!

Wat gaan we doen? Ervoor zorgen dat onze klanten hun website gaan zien als hun beste partner!