Frustrerend, een website die offline is omwille van een technisch probleem. Vervelend voor wie iets wil opzoeken of kopen, maar ook voor u een kleine ramp omwille van inkomsten die u mogelijk zo misloopt uiteraard. Hoe langer de downtime, hoe groter de ramp…

Web HostingVermijden dus, en dat kan alleen door te kiezen voor degelijke hosting die proactief bezig is met hun zaak en problemen niet laat aanslepen wanneer ze zich onverhoopt toch voordoen. Een hostingbedrijf is de firma waar uw website ondergebracht is. Hun servers zorgen ervoor dat uw website toegankelijk is.

Nu zijn wij zelf geen hostingbedrijf. Wij hebben er echter wel voor gekozen om onze eigen servers te hebben, en deze zitten dan in beheer bij verschillende professionele partners. Onze eigen servers, omdat we dan altijd onmiddellijk goed weten waar we moeten zijn – dat is gewoon handig. Verschillende partners, omdat we dan telkens een keuze hebben inzake service en prijzen. Wij onderhouden met al onze partners goede contacten en kunnen op hen rekenen, ook wanneer het dringend is. En van onze jarenlange samenwerking profiteert u dus ook.

Op deze manier kunnen we toch zelf hosten tegen erg competitieve prijzen binnen België, Europa of zelfs de Verenigde Staten. Wij adviseren u graag omtrent de beste keuzes voor uw hostingomgeving en de technische optimalisatie daarvan!

Geen zin meer in problemen en downtime? Contacteer Ons