Een website is niets nieuws. Het kan dus best zijn dat u enige tijd geleden al op de kar bent gesprongen en momenteel reeds een website hebt. Het internet, en vooral internet marketing, is echter geen statisch gegeven. Nieuwe tijden stellen andere eisen, en de algoritmen die zoekmachines gebruiken om websites te ranken veranderen ook heel regelmatig. Het is werkelijk een fulltime job om alle nieuwigheden en aanpassingen bij te houden.

Het zou dus wel eens kunnen dat uw website inmiddels ook al wat verouderd is. Misschien ziet hij er nog wel blits en modern uit, maar is de code niet meer echt conform de norm. Of heeft uw design van jaren terug de tand des tijds niet zo goed meer overleefd en wilt u de jaren ’90 sfeer er graag uit krijgen. Dat gaat natuurlijk allemaal. De basis hoeft niet helemaal verloren te gaan!

Op aanvraag doen wij een audit van uw bestaande website. We bekijken wat er goed is, wat er beter kan, en doen dan aanbevelingen naar aanpassingen in design en structuur. We gaan dan nog niets concreet veranderen: we geven u een inzicht in wat er volgens ons wel mag veranderen en waarom dat zo is. We komen dan ook met een concreet voorstel voor een nieuwe versie, waar u dan zelf over kan beslissen. Bent u tevreden met de audit en wil u de aanpassingen pas op een later tijdstip doorvoeren, dan kan dat ook perfect.