Adverteren is niet alleen mogelijk op zoekmachines of op andere gerelateerde sites. Met de opkomst van sociale media begint ook dat een belangrijk kanaal te worden voor gerichte reclame. Social media advertising, of het reclame maken op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of YouTube onder andere, begint aan populariteit te winnen.

Sociale MediaHet grote voordeel dat adverteren via sociale media biedt is natuurlijk dat het vrij persoonlijk is. Dankzij wat sociale netwerken weten van hun leden, kan een advertentie perfect worden aangeboden aan de groep die u wenst. U bereikt wie u moet bereiken op een manier die dagelijks door zowat iedereen bezocht wordt. Wist u dat een kleine 5 miljoen Belgen een profiel op Facebook hebben, bijvoorbeeld?

Wij kunnen u helpen dit professioneel aan te pakken en toch sociaal en modern over te komen naar de mensen toe. Het maken van de advertenties doen we in samenspraak. Het beheer en de opvolging kunnen wij voor u doen, alsook het rapporteren van de gegevens – u wilt waarschijnlijk wel weten hoe alles gesteld is en in begrijpbare taal. Maar wat onmiddellijk merkbaar is, is het aantal likes, retweets of views dat u verzamelt door het adverteren op sociale media. Het ultieme doel? Een optimale communicatie met uw prospecten en klanten bekomen!

Ook sociale media echt nuttig gebruiken? Contacteer Ons