Webdesign InboundEen fris design dat volgens de laatste trends is opgebouwd, moet echter een vanzelfsprekendheid zijn. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en weten wat er hip is in webdesignland, zonder aan functionaliteit in te boeten. Een modern en toegankelijk design zorgt ervoor dat uw website nog verschillende jaren mee kan na ontwikkeling zonder er oubollig uit te zien.

Om een perfecte weergave te garanderen moet de code uiteraard correct zijn. Om te verzekeren dat alles goed in elkaar zit, hebben wij een team specialisten in huis. Daarnaast maken wij veelal gebruik van open source beschikbaar materiaal. Open source modules worden wereldwijd en in alle talen ondersteund doordat ze door velen gebruikt worden. Aanpassingen zijn meestal vrij makkelijk te doen. Mocht u overigens het onderhoud van uw website graag zelf in handen nemen, zal u waarschijnlijk blij zijn te weten dat er een zeer ruime knowledge base op het internet te vinden is.

Doordat een website best iets persoonlijk is, wordt u betrokken bij het ganse ontwerpproces. We bespreken voor we beginnen welke noden uw website heeft en beginnen dan aan een testontwerp. Op basis van dit voorstel werken we dan verder tot u volledig tevreden bent.

Op zoek naar een professionele webdesigner en ontwikkelaar? Contacteer Ons