Google Analytics is een dienst die door Google aangeboden wordt om webmasters meer inzicht te verschaffen in hun eigen website en alles daarrond. Dankzij Analytics is het mogelijk om gedetailleerd een beeld te krijgen van welke pagina’s meer en minder bezocht worden, van waar bezoekers op uw website terecht komen en op welke manier ze u vinden. Het systeem heeft verschillende mogelijkheden, en ook kan u meerdere factoren bij elkaar bekijken om zo relaties aan het licht te brengen. Google AnalyticsBezoeken per dag, maand of over een bepaalde periode, gemiddelde tijd van een bezoek op de site en hoeveel pagina’s worden weergegeven per bezoek, het weigeringspercentage, …

Om het echter in de vorm te krijgen die u wenst, is wel wat werk nodig. Natuurlijk geeft het systeem niet standaard alles op een presentatieblaadje – daarvoor zijn de wensen van webmasters te divers. Er moet wat finetuning gebeuren. Daar kan onze expertise u zeker mee verder helpen.

U legt ons uit wat u graag wilt weten. Wij stellen daarbij nog gerelateerde dingen voor, en helpen u daarna met het opzetten van uw Google Analytics data. Rapporten worden niet als cijfers en grafiekjes uitgespuwd, maar komen in een duidelijk rapport in mensentaal. We interpreteren de data en ondernemen op basis daarvan de juiste actie.

Dat is Google Analytics écht nuttig gebruiken.

Neem de tijd om alles te leren interpreteren. Contacteer Ons