09 mrt

Inbound werkt samen met Kinsta WordPress Hosting

 

Het kiezen van de juiste hosting is de eerste stap bij het ontwikkelen van elke website. Voor onze WordPress klanten kiezen we de premium hosting van Kinsta, voor hun snelle servers en betrouwbaarheid.

Wat is Kinsta Hosting?

Kinsta is een managed WordPress hosting die alles wat te maken heeft met beheer van de hosting, inclusief instellingen en up-to-date houden voor zich neemt. De technologie├źn die Kinsta gebruikt in zijn hosting zijn de meest recente en betrouwbare die je kan terugvinden op de markt en hun support is geweldig.

Reden om voor Kinsta managed hosting te kiezen

Kinsta host op Google Cloud Platform

Wanneer je wilt gebruik maken van de schaalbaarheid en de prestaties van het Google Cloud netwerk, maar zelf niet weet hoe er aan te beginnen of waarbij je de instellingen automatisch het beste wilt, dan is Kinsta zeker voor jou. Niet alleen zorgen ze er voor dat je server razendsnel laad, maar ook de beveiliging bij het Google Cloud netwerk is belangrijk. Kinsta zorgt zelf nog eens voor extra beveiliging en garanderen zelfs dat wanneer je website gehackt wordt, dat ze de hack zelf en gratis oplossen.

kinsta hostingKinsta CDN is indrukwekkend

De kinsta hosting pakketten bevatten allemaal een Content Delivery Network (CDN) dat je website sneller doet laden over heel de wereld. Heb je bezoekers uit verschillende landen, dan zal Kinsta er voor zorgen met zijn CDN dat alle assets van een server dichtbij worden geladen. Dit zorgt er voor dat een website met veel afbeeldingen, javascript en styling een pak sneller laad. Ook zorgt dit er voor dat de website minder belast wordt en dus meer zal kunnen focussen op de informatie weer te geven. Zeker een pluspunt voor e-commerce websites.

Kinsta Caching

Caching zorgt er voor dat statische pagina’s sneller worden weer gegeven door ze niet altijd helemaal opnieuw te genereren. Bij Kinsta heb je geen extra caching plugins nodig aangezien ze zelf al zorgen voor de meest optimale caching van je WordPress pagina’s.

 

16 aug

Content Delivery Networks: MaxCDN en CloudFlare

 

Er zijn verschillende manieren om je website sneller te maken. Ik vermeldde Content Delivery Networks al even in een blogpost in januari en vandaag bekijken we ercdn twee in wat meer detail: MaxCDN en CloudFlare. Bij Inbound gebruiken we, afhankelijk van het project en de noden van de klant beide op regelmatige basis…

Een Content Delivery Network is eigenlijk niet meer dan een netwerk van servers die op verschillende locaties ter wereld een kopie van je bestanden bewaren en zo mensen van over de hele wereld een relatief locale versie van je website tonen. Onze website staat bijvoorbeeld op een hoogwaardige server in Amsterdam, maar als een bezoeker uit de Verenigde Staten op bezoek komt krijgt hij een versie te zien vanop een server in San Francisco, New York of Virginia – een stuk beter voor de laadtijd en dus zijn ervaring.

Een snellere website zonder grote aanpassingen aan de broncode van je website te moeten aanbrengen: zeker de moeite om te overwegen dus!