20 mrt

Bevindingen van stagair Jordi

  • Jordi
  • geen commentaren

Op 2 februari 2015 ben ik mijn stage begonnen bij Inbound. Mijn skills op gebied van coderen waren eerder beperkt. Daarom had ik voor Inbound gekozen en niet voor bijvoorbeeld een reclamebureau, waar ik veel werk zou kunnen verrichten maar weinig zou bijleren. Bij Inbound heb ik veel bijgeleerd over de werkelijke workflow van web developing. Ik heb projecten van start tot finish kunnen volgen. Bij Inbound heb ik een idee zien evolueren tot een website en of zelfs een volledig platform. De 2 developers Frederik & Laurent hebben me geleerd gestructureerd te werken. Ze hebben me ook enkele handige tools geleerd waardoor ik dingen sneller en makkelijker kan doen. Bert (CEO) is een echte motivator, hij is heel erg begaan met zijn personeel en is een harde werker. Bert zorgt er ook voor dat de sfeer op kantoor goed zit. Dit doet hij door bijvoorbeeld elke middag een partijtje Uno te spelen. De sfeer bij Inbound is hierdoor goed en er is op kantoor plaatst voor een grapje en een spelletje.

Wat ik onthoud van mijn stage bij Inbound is dat een goede sfeer op kantoor ervoor zorgt dat het personeel graag komt werken en dus ook beter zal presteren. Wat ik voor mezelf onthoud kan ik hier niet allemaal neerschrijven want dan maak ik deze post te lang. Ik heb enorm veel bijgeleerd op verscheidene vlakken en dat ik dit voor de rest van mijn nog jonge carrière graag meenemen.

Op www.JordiWydooghe.be kan je alleszins wat meer informatie vinden over de projecten die ik mee voor mijn rekening nam tijdens mijn stage.

Geef een reactie