30 apr

Enkel updates vanuit Edegem…

  • Bert Geens
  • geen commentaren

nieuws van InboundDe laatste maanden is deze blog net iets minder goed up to date gehouden dan gepland. Zoals zo vaak in webbureaus is de eigen website in superdrukke periodes al snel iets wat op de achtergrond verdwijnt. Hoewel onze focus natuurlijk op de websites en webprojecten van onze klanten liggen is het natuurlijk ook aan ons om het goede voorbeeld te geven…

Bij deze dus: een kleine update van enkele projecten waar we mee bezig zijn of die recent zijn afgerond.

Allereerst werd deze maand de eerste versie van de Bye Bye Cheeseburger webshop gelanceerd. Ben je op zoek naar informatie over gezonde voeding en gezonder leven, dan is een bezoekje aan deze website alvast zeker een aanrader!

Daarnaast was het ook een boeiende maand bij Beobank. Met hun nieuwe aanbod van verzekeringen en heel wat beweging in hun kredietkaarten-gamma was er heel wat actie in dit project. Beobank blijft voor ons één van de boeiendste projecten in het portfolio.

Als laatste is het vooral S&R op het schema. Laurent is al een hele tijd keihard aan het werk aan hun nieuwe website, die binnenkort via SR.be te bereiken zal zijn. We zijn alleszins heel erg trots op hoe het er zal uit gaan zien. Stay tuned!

Geef een reactie