08 jan

Nieuwe bezems keren goed, zegt het gezegde, en dus hoe het nieuwe jaar beter te starten dan met een nieuw project? Er werd bij ons al een tijdje gebroed op Inbound, en eind 2012 is al stevig wat voorbereidend werk verricht, maar nu zijn we er helemaal klaar voor!

Wat gaan we doen? Ervoor zorgen dat onze klanten hun website gaan zien als hun beste partner!

Inbound websiteVaak wordt een website nog wat stiefmoederlijk behandeld, min of meer als een “noodzakelijk kwaad”. Maar een sterke website is absoluut meer dan een manier om online adresgegevens te delen. Zo kan de juiste moderne look en gebruiksvriendelijke aanpak aan de bezoeker tonen dat een bedrijf mee is met zijn tijd. Een goede wervende tekst kan een lezer overtuigen van de troeven. En een duidelijke aanwezigheid online draagt bij tot een sterk merk, iets waar mensen vertrouwen in hebben.

Wij kunnen zorgen voor een perfect opgezette website, een duidelijk boeiende inhoud en een online marketing plan dat doet wat nodig is. We doen dat namelijk al vele jaren in onderaanneming voor verschillende internationale partners. Ons team bestaat uit twee gediplomeerde web developers, een online marketingspecialist voor wie zoekmachineoptimalisatie geen geheimen kent, en een expert in communicatie. We werken goed op elkaar afgestemd, en kunnen voor onze klanten ongetwijfeld ook veel gaan betekenen.

We zijn er alleszins klaar voor! En in tegenstelling tot die bezems uit het gezegde, die na een tijdje weer in de kast verdwijnen, zijn wij klaar om er voor lange tijd tegenaan te gaan!

Geef een reactie