Een eigen webshop is een mooie aanvulling op uw fysieke winkel, maar kan ook perfect op zichzelf staan als uw enige verkoopkanaal. Met een webshop bent u niet gebonden aan een locatie en bent u werkelijk 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar voor uw klanten. Een eigen e-commerce website opzetten hoeft daarenboven niet zo veel werk te zijn.

WinkelwagentjeWij komen graag langs om samen met u uw noden te bekijken. De producten op uw webshop bepalen misschien enkel mee de lay-out: wij bouwen immers webshops voor alle mogelijke doeleinden. U mag van ons na een introductie een doordacht voorstel verwachten voor het ontwerp en het gebruikte systeem. We ondersteunen immers twee verschillende platformen: enerzijds is er het open source systeem Magento, anderzijds hebben wij een eigen systeem in ontwikkeling. Welke van deze twee voor u het meest geschikt is, hangt af van de vereisten. Beide systemen zijn echter modulair van opbouw, wat wil zeggen dat het eenvoudig is om bepaalde extraatjes toe te voegen zonder dat dit veel ontwikkelingstijd in beslag zal nemen. Een e-commerce project moet geen tienjarenplan zijn.

De focus van ons e-commerce verhaal ligt op verkoop, en dit met een beperkte investering. Het hoofddoel is tenslotte omzet genereren, en dat begrijpen wij. Hoewel onze systemen in feite op zichzelf kunnen draaien, is het ook mogelijk ze te integreren in een bestaand ERP-systeem waarover u mogelijk al beschikt.

Met een webshop bent u ten allen tijde bereikbaar voor uw klanten, maar lig hier niet wakker van. Met ons full-service pakket zorgen wij dat alles netjes gehost wordt, en nemen we ook het onderhoud voor onze rekening!

Online betaalpartner kiezen

Vanzelfsprekend hebben we heel wat kennis bij het inbouwen van online betalingssystemen. Afhankelijk van uw noden kunnen we u adviseren bij het kiezen van de juiste betaalpartner.

multisafepay-logo  europabankpaypal