Maak uw website uw uithangbord

Wilt u van nul beginnen, kunnen we een opbouw en ontwerp voor u uittekenen, volledig met uw inspraak uiteraard. U bepaalt dan zelf wat daarbij moet komen: misschien bent u gebaat bij een handig CMS zodat u zelf aanpassingen kan blijven maken, of lijkt een e-commerce oplossing interessant als aanvulling op uw zaak. Als u al een leuke website heeft, maar twijfelt of die nog wel aan de normen van vandaag voldoet, kunnen we die met een website audit volledig doorlichten. U heeft dan alsnog de keuze om bepaalde aanpassingen door ons te laten maken.

Vergeet sociale media niet

Het belang van sociale media mag u overigens ook niet onderschatten. Hoe sneller uw website voorzien wordt van makkelijke manieren om uw informatie te delen via verschillende kanalen, hoe beter. Voor een project sociale media integratie op uw website, hebben wij alle middelen voorhanden.

Een web host waar u op kan vertrouwen.

Tenslotte kan Inbound ervoor zorgen dat u nooit meer hoeft wakker te liggen van uw web hosting. Wij werken met verschillende partners met bewezen service en volgen uw website proactief op.

Wil u graag een website ontwikkeling project bespreken? Contacteer Ons