Bezoekers aantrekken

Het vertrekpunt is: zorgen dat uw website bezoekers trekt. Dit kan door zoekmachineoptimalisatie, maar ook het adverteren op resultatenpagina’s van zoekmachines is een optie. Dankzij Google Analytics kan u heel wat te weten komen, en ook conversie-tracking moet worden opgevolgd zodat u beseft hoeveel uw website u werkelijk oplevert. Wij vertalen cijfers in mensentaal en handelen correct op basis van de feiten. Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? U huidige website doet het volgens u niet zo slecht, maar u bent nieuwsgierig naar wat we nog meer zouden kunnen doen? Met een SEO en/of SEA audit bekijken we dit samen.

Bezoekers doelbewust aanspreken

Wenst u hulp bij het aanleggen van een mailing list zodat u op correcte wijze potentiële klanten kan informeren, dan zijn wij de geknipte partner. Wij weten hoe, en houden in het oog wat mag en wat niet mag. En ook hier wordt sociale media niet vergeten. Adverteren op sociale media is modern en bereikt een heel specifiek doelpubliek. Tenslotte kan u door affiliate marketing via derden nog meer mensen bereiken.

Laat uw website opbrengen

Inbound leert u dat uw website meer is dan alleen maar wat tekst. We gaan op zoek naar een slimme strategie om meer mensen te bereiken, en proberen samen de conversie op te drijven.

Tijd om een internet marketing strategie te bepalen? Contacteer Ons