11 mrt

Kiezen voor een betalingssysteem voor je webshop is een belangrijk gegeven. Het constant nieuws over online fraude met bankkaarten en allerhande phishing mails waar mensen mee Ogone Logooverladen worden helpen natuurlijk niet bij het vertrouwen krijgen in online betaalsystemen. Je moet dus kiezen voor een betaalsysteem dat vertrouwen inboezemt, maar tegelijk ook genoeg opties biedt en doet wat het moet doen.

En dat is dus waarom wij voor onze e-commerce projecten vertrouwen op Ogone. Wie wel eens online heeft gewinkeld, heeft ongetwijfeld de naam Ogone al eens gezien. Het leeuwendeel van de webshops kiest voor Ogone, internationaal. Een bekende naam zorgt vanzelfsprekend voor vertrouwen bij de consument ook – ze weten hoe het werkt en weten dat het veilig is om hun kaartgegevens aan het systeem door te geven. Een goed werkend en betrouwbaar betalingssysteem kan bij een klant het verschil maken tot het afsluiten van een verkoop, of in laatste instantie toch afzien van de bestelling…!

Daarnaast biedt Ogone de mogelijkheid om meer dan 80 betaalmethodes in te pluggen. Zo goed als alles kan: Bancontact, netbanking eigen aan verschillende specifieke banken, Paypal, systemen van kredietkaarten zoals American Express tot zelfs geheel eigen ontwikkelde betaalsystemen. Je kan bij wijze van spreken nog net niet je centen inscannen.

Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn bij het implementeren, weten we zeker dat we bij Ogone kunnen rekenen op een professionele klantendienst. Alles kan dankzij een slimme test account terdege worden uitgetest, zodat we niet voor verrassingen komen te staan bij go-live. Ook de uitgebreide documentatie helpt, en we kunnen hen op allerlei manieren bereiken.

Ogone is te vertrouwen, vonden wij. En daar hebben we nog geen spijt van gehad.

Wij maken niet alleen volledige e-commerce oplossingen, wij zorgen er ook meteen voor dat Ogone naadloos wordt geïmplementeerd in dat project. Ook weten wat wij zouden kunnen doen voor jouw business? Geef ons gerust een seintje!

Geef een reactie