21 mrt

Inbound ontwikkelde recent de e-commerce website van Nasma.be, een splinternieuwe spirituele webwinkel die zich focust op de groeiende markt van edelstenen, wierook, essentiële oliën en allerhande andere spirituele producten en accessoires. Zelfs de biologische thee van Ambar Tea vond zijn weg naar Nasma.

Nasma Spirituele WebwinkelHet doel van de ontwikkeling was simpel: de klant wenste een aangename, snelle en vooral overzichtelijke website voor hun gigantische gamma aan producten. Door slim gebruik te maken van filters, productcategorieën en een efficiënte zoekfunctie zijn we daar mooi in geslaagd.

Achterliggend maakt Nasma.be gebruik van WordPress en WooCommerce, een combinatie die voor ons team natuurlijk weinig geheimen kent. De website wordt verder professioneel gehost op de cloudomgving van Kinsta.

Nasma volgen

Interesse in Nasma? Volg hen dan zeker op Facebook en via hun Instagrampagina. Heb je vragen? Door de integratie van een WhatsApp chatfunctie kan je supermakkelijk vragen stellen aan de klantendienst van Nasma, op jouw tempo! Wij wenen hen alvast superveel succes met de lancering van hun nieuwe webwinkel!

Geef een reactie