Er zijn strategieën om hoger te scoren in zoekmachines, maar de basis van alles blijft nog altijd goede inhoud op een website hebben staan. Ook daar heeft u aan Inbound een goede partner.

Wat willen mensen lezen?

Het is niet zo evident om te schrijven voor bezoekers. Wat willen ze precies weten? Technische details? Hoe lang moet een tekst zijn? Hoe doe je het beste de lay-out? Gelukkig werken wij voor web copywriting met schrijvers die van aanpakken weten. Zij kunnen overigens ook kijken naar uw huidige content, om te zien wat daar beter aan kan. Met een content audit kan u achteraf zelf aan de slag, of toch ook door ons de wijzigingen laten doorvoeren.

De moderne toer op

Content op een website is meer dan alleen blokken tekst. Het is een symbiose van goed geschreven teksten en gepast fotomateriaal. Of wat dacht u van een blits bedrijfsfilmpje of een leuke productvoorstelling? Inbound helpt u bij fotografie en met videodiensten. Op die manier wordt het wel heel makkelijk om sociale media optimaal te benutten: u kan leuke beelden of filmpjes delen, wat er makkelijk voor kan zorgen dat iets gedeeld wordt! Uw Facebook, Twitter, … account onderhouden? Ook daarvoor kan u op ons rekenen.

Inhoud is cruciaal op het web en wij weten hoe! Contacteer Ons