Een goede website is voorzien van een stevige portie goed geschreven en boeiende content. De inhoud is namelijk nog altijd waar het om draait. Wilt u uw bedrijf promoten? Dan gaan enkel foto’s van uw kantoorgebouw niet volstaan. En klanten hebben op een webshop toch ook altijd graag op z’n minst een degelijke uitleg over het product dat ze willen kopen. De inhoud op een website is eigenlijk het belangrijkste wat er is. De bezoekers lezen deze en de zoekmachines Web Copywritinggebruiken de inhoud om te bepalen waarover uw website gaat. De inhoud van een website moet de basis vormen, het vertrekpunt.

Zomaar wat woorden op papier zetten is echter niet de bedoeling. Het moet geen oeverloos epistel worden, maar meer dan “wij verkopen dit” zou het absoluut wel moeten zijn. Onderschat dit echter niet: uzelf verkopen is moeilijker dan u denkt. Best zoekt u dus hulp bij een professional. Een copywriter gaat met u samen na welke informatie u allemaal wil geven op uw site, en weet dit in een vlotte tekst te gieten die voor uw publiek boeiend is. Ook is die professional vertrouwd met schrijven voor zoekmachines, want hoewel de tekst natuurlijk in de eerste plaats op mensen gericht is, zijn er bepaalde regels qua opmaak of stijl die zoekmachines graag zien.

Wij kunnen u op twee manieren helpen. Als u al content heeft, kunnen we deze herwerken tot een correcte, vlotte webtekst die aan de regels van de kunst voldoet. Vertrekt u van niets, kunnen wij zorgen voor een volledige inhoud die op uw wensen is afgestemd. U mag er zeker van zijn dat onze teksten informeren en tegelijkertijd zoekmachines op de goede weg zetten.

Bent u klaar voor een nieuwe tekst die aanspreekt? Contacteer Ons