Een videoboodschap laat niets aan de verbeelding over. Of u nu graag in een kort berichtje graag uw bezoekers verwelkomt op uw site, liever eens uw bedrijf voorstelt of u liever kiest voor een flitsend filmpje dat de kijker moet verrassen: alles is mogelijk en naar wens te maken. Een filmpje maakt uw website uniek en persoonlijk: twee waarden die videodienstenop het immense internet wel enorm gewaardeerd worden. Zich onderscheiden is de boodschap en blijven hangen bij bezoekers is het doel: laat een videoboodschap dus zeker een extra zijn!

De voorwaarde voor dit soort aanvulling op een standaard website is natuurlijk dat het klopt. De stijl moet aansluiten bij de rest van de website, wat verteld wordt moet overeenkomen met hoe de profilering in de tekst gebeurt. Ook moet het filmpje mooi ingewerkt zitten in de website – er zijn op het internet teveel voorbeelden te vinden van hoe het níet moet.

Wilt u graag gebruik maken van deze unieke functie, dan kan u ook hier weer beroep doen op ons. Wij zorgen voor volledig webvideo development, van het maken van het filmpje tot het tot zijn recht laten komen op uw website. Ook de promotie van uw materiaal nemen wij op ons. En dat doen we natuurlijk niet met de videofunctie op onze smartphone: voor het maken van filmpjes hebben wij professionele partners zoals cameramensen en voice-overs, zodat het er ook écht sterk uitziet. We bespreken de mogelijkheden graag!