In het oog springende fotografie kan ervoor zorgen dat uw website net dat ietsje meer allure krijgt. We spreken dan niet alleen over het gebruik van zelfgemaakte foto’s maar evengoed de gebruikte images op uw website. Verhoudingen, kwaliteit, kleuren en plaatsing kunnen van cruciaal belang zijn en fotograafmee bepalen of uw website staat of valt.

Zeker ook voor een e-commerce project is fotografie een belangrijke bouwsteen. Wanneer u uw producten te koop aanbiedt op uw website, moet u deze vanzelfsprekend goed omschrijven, maar dat alleen zal zelden genoeg zijn. Mensen hebben graag een foto om te kunnen zien of het product eruit ziet zoals ze verwachten, of de kleuren overeenkomen met wat ze hadden gehoopt of om zich een beeld te kunnen vormen van de grootte van iets. Er zijn redenen genoeg om iets met verschillende, kwalitatieve productfoto’s te ondersteunen op uw productpagina’s.

De foto’s moeten dan uiteraard wel van afdoende kwaliteit zijn. Een obscure foto vanuit een vreemde hoek kan een totaal verkeerd beeld geven, waardoor u klanten misloopt. Een onscherpe teamfoto geeft een slordige indruk. Hiervoor reken je dus beter op experts – en die kennen wij! Wij zorgen ervoor dat al wat u op uw site wil aanprijzen ook mooi op de digitale gevoelige plaat belandt. Niet alleen voor productfotografie kan u op ons rekenen, maar ook een teampagina kunnen we afwerken met leuke kiekjes van de medewerkers. Ook een wegbeschrijving opzoeken en dit mapje in een duidelijke image gieten, kunnen we voor u realiseren.