Project Scope

  • Website Ontwikkeling
  • CMS
  • WordPress
  • Responsive Design
  • Social Media
Mei 2014 www.cleydael.be/

De opdracht

Cleydael Golfclubs is het geheel van Cleydael Golfclub, Golfclub Drie Eycken en Cleydael Golfcentrum. Hoewel ze een mooie, stijlvolle website hadden was het voor de medewerkers toch belangrijk om een grote update door te voeren.

Het team van Inbound kreeg enkele heel specifieke vragen voorgeschoteld. Zaken als automatische updates op Sociale Media met de huidige status van de golfbanen en nieuwsberichten, een handige manier voor de greenkeepers om deze op de website te beheren én een responsieve weergave.

Het resultaat

Het team van Inbound bouwde de bestaande look&feel om tot een modern, responsief ontwerp dat op alle devices perfect te bezoeken valt. Daarnaast werd de navigatie gemoderniseerd zodat deze ook zonder scrollen perfect te gebruiken werd.

Voor de greenkeepers werd een systeem ontwikkeld waarmee ze makkelijk de status van de golfbaan kunnen updaten op de website. Van zodra dit op de website verschijnt, deelt de website dit bericht ook met de correcte Facebookpagina.

Eigenlijk werden er drie websites ontwikkeld. Elke golfclub behield z’n eigen stijl, maar het administratieve en technische gedeelte werd samengevoegd in één WordPress Netwerk.