Net zoals u ervoor kan kiezen om tussen de betalende resultaten van een zoekmachine te staan, kan u ook kiezen om te adverteren op gerelateerde andere websites. Wanneer u bijvoorbeeld een groothandel in tuinartikelen hebt, vindt u het misschien wel interessant om een advertentie te hebben op een website met tuintips. Dit zelf beginnen uitzoeken is op het internet onbegonnen werk – er zijn onnoemelijk veel websites. Gelukkig is er affiliate marketing om u te helpen.

Affiliate MarketingVoor uw bedrijf wordt promotiemateriaal opgesteld: meestal zijn dit banners, maar formulieren of tekstlinks kunnen ook. Deze komen dan terecht op websites van derden, ook wel affiliates genoemd in deze context, zodat bezoekers van hun site via de advertentie bij u terecht kunnen komen. De prijzen worden op voorhand vastgelegd, afhankelijk van de actie wordt er een bepaalde vergoeding uitgekeerd. Het hele proces wordt geregeld door affiliate-netwerken: de schakel tussen beide, die het overzicht houdt dankzij software.

Dit is een stevig project om op poten te zetten, maar gelukkig moet u dat niet alleen doen. Wij helpen u met het uitdenken van een campagne en assisteren bij het opstarten. Ook voor het beheer kan u op ons rekenen: opvolgen van wat er vlot en minder vlot loopt, uw campagne optimaliseren, het contact met de publishers en het netwerk onderhouden. Van alles houden wij u op de hoogte in een duidelijk en overzichtelijk rapport.

Wilt u affiliate marketing een kans geven en opgemerkt worden? Contacteer Ons