Project Scope

  • E-Commerce
  • Website Ontwikkeling
  • Logo Design
  • Webdesign
  • SEO
Juli 2013

De Opdracht

Inbound kreeg als opdracht een rustgevende, duidelijke e-commercewebsite te bouwen voor het splinternieuwe slaapcomfortmerk Your Sleep. Met hun prachtige assortiment van matrassen, hoofdkussens en slaaptextiel hadden ze nood aan een website die dezelfde kwalitatieve uitstraling had als hun producten.

Natuurlijk moest er ook een veilig betaalsysteem worden ingebouwd, en diende de website tot in de puntjes geoptimaliseerd te worden voor de zoekmachines.

Het resultaat

Door een goede communicatie doorheen het ontwikkelingsproces werd de huisstijl van Your Sleep op een goed manier doorgetrokken doorheen de hele e-commerce website. Bezoekers kunnen in een herkenbare flow alle producten uit het Your Sleep gamma bekijken en indien nodig online aankopen. Klanten hebben eveneens de optie om matrassen op locatie te komen testen en zelfs ter plaatse te betalen en mee te nemen.

Door een stevige focus op SEO was de site één dag na lancering al geïndexeerd in Google en kon er een vliegende start genomen worden op het gebied van vindbaarheid in de zoekmachines.

Website design, logo en huisstijl werden ook ontwikkeld door ons team.