Link building is een cruciaal onderdeel van een goede zoekmachineoptimalisatie-campagne. Google en andere zoekmachines beoordelen de autoriteit van jouw website namelijk voor een groot deel door het aantal (en de kwaliteit van) links die van andere websites naar jouw website leiden. Je kan dus een prachtig product hebben, verkopen in een perfecte e-commerce site, maar omdat niemand naar je linkt gewoon niet gevonden worden in de zoekmachines.

Dit lossen we op door een intelligente link building campagne. Door het zorgen voor kwalitatieve content, goede relaties met bloggers en social media influencers en nog zoveel meer trachten we kwalitatieve links te vergaren voor jouw website. Dit doen we natuurlijk binnen de guidelines van de zoekmachines, die zich sterk afzetten tegen het kopen of oneerlijk vergaren van links.

Heb je nood aan een goede link building strategie? Wil je eens praten over hoe we ook voor jouw site voor een goed linkprofiel kunnen zorgen? Heb je slechte links naar je site en wil je deze verwijderd zien? We kunnen zeker helpen!

Wilt u ook een goed linkprofiel opbouwen? Contacteer Ons